≡ Menu

Cadouri originale pentru zile de naștere deosebite

Se apropie ziua de naștere a cuiva drag și te întrebi deja ce îi poți face cadou. Vestea bună este că este mult mai interesant și mai personal să îi oferi persoanei dragi o experiență și nu doar obiecte ce se pot cumpăra oricând și cu orice ocazie. Alegerea unei experiențe, mai ales dacă poate fi împărtășită cu cei dragi, va fi un cadou mult mai personal și memorabil.

Sfaturile noastre se îndreaptă spre un buget rezonabil, bineînțeles, pentru că, dacă ai un buget nelimitat poți alege orice opțiune. Dar ce fel de experiențe poți dărui dacă vorbim de un buget mic?

Picnic

Pregătește un picnic suprinzător! Alege o zonă unde poți ajunge ușor în pădure și unde poți instala o masă pliabilă de camping. Pregăște meniul în așa fel în cât să poată fi servit ușor și să fie pe placul persoanei sărbătorite. Cel mai ușor este să ai pâine bună, pateuri diverse, fructe și brânzeutir, băuturi și ceva dulce pentru a putea sărbători în toată regula. Încearcă să ai câteva elemente de decor ca o față de masă interesantă, flori sau veselă deosebită. Invitații supriză pot apărea mai târziu dacă vrei și un element în plus. Poți aduce cu tine scaune de pescuit sau orice alt tip de scaune pliabile pe care să le scoți la momentul oportun.

Vizită neașteptată

O supriză excelentă este să organizezi o vizită neașteptată pentru persoana sărbătorită. Dacă are o soră, un frate, un prieten drag care locuiește departe pregătește-te din timp și organizează să ajungă de ziua sărbătoritului. Va fi ceva foarte emoționant și poate fi cel mai frumos cadou pe care să îl primească cineva. Este adevărat că partea de organizare poate fi complicată, mai ales dacă data coincide cu perioadele de concediu și este greu să găsești transport și să pregătești toată logistica, dar, dacă te organizezi din timp, vei reuși.

Atracție neobișnuită

Uneori trebuie să te gândești la ceva neobișnuit: o vizită la un muzeu interesant, o vizită nocturnă la obsertorul astronomic, un tur personalizat sau orice altă idee ai avea va oferi o experiență unică pentru persoana sărbătorită. Sau poți alege atracțiile interesante din orașul tău ca Escape Rooms, parcuri de atracție, expoziții sau orice eveniment interesant care are loc pe lângă tine. Există pagini web care oferă experiențe interesante și pe care le poți căuta în funcție de locație, de la ˇprivate chefˇ (bucătar la tine acasă) la o degustare de vinuri la o cramă din vecinătate, de la un zbor cu paranpanta la o mini-călătorie cu barca.

Ultimele noutăți

Vine vara, bine-mi pare
Jun 26th, 2024
No Comments

Cred că toţi ne amintim cântecelul cu vine vara, bine-mi

3 Reţete delicioase pentru sănătatea intimă
Jun 24th, 2024
No Comments

Sănătatea intimă a femeilor este un aspect esențial al calității

Alergia la nichel: ce este și cum afectează purtatul de bijuterii
Jun 21st, 2024
No Comments

Alergia la nichel este una dintre cele mai frecvente forme

Înghețată rapidă de ciocolată cu avocado și caju
May 29th, 2024
No Comments

O rețetă atât de simplu de făcut că te și

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.