≡ Menu

Costume de Halloween ușor de făcut

Ai uitat de Halloween sau ai avut prea multă treabă? Cel mic te întreabă cu ce se îmbracă și nu ai nimic pregătit? Există câteva trucuri de a pregăti rapid un costum de Halloween pentru petrecerea de la școală.

Cel mai simplu este să faci costume din pungi de gunoi negre. De la rochii la pelerine se poate crea rapid un costum. Cu o foarfecă, poți decupa punga de gunoi în funcție de ce vrei să faci: gaură pentru băgat capul, găuri pentru brațe, dar poți tăia franjuri sau face un croi mai complex dacă te pricepi. Mai apoi se pot decora cu vopsea sau cu diverse abțibilduri.

O a doua variantă ușoară este costumul tip mumie: cu bandaj alb pe care îl poți înfășura pe cap și pe corp, în funcție de câtă fașă ai disponibilă. Nu te stresa dacă nu ai suficient pentru tot corpul, îl poți suplini cu haine albe și cu un machiaj în jurul ochilor. Dacă nu ai machiaj special pentru Halloween, poți folosi farduri de pleoape, care chiar dacă nu e la fel de intens, își îndeplinește obiectivul.

Cearșaful alb și costumul de stafie e iar foarte ușor de făcut, iar pentru copii mici se pot folosi tricouri albe de adulți. Fantomele sunt cel mai ușor de făcut dar trebuie să iei în calcul să se poată mișca în costum. Să nu fie prea lung ca să nu calce pe el, să nu fie prea larg ca să îl deranjeze la mers. Dacă nu iese ca el din poză sau copilul este prea mic să se descurce cu un asffel de costum, îl poți face ca o pelerină iar fața machiată cu alb.

Și fiindcă, în mod tradițional, costumele de Halloween au legătură cu lumea de dincolo, cu morți și zombi, se poate face orice tip de mască. Din carton sau din plastic, din cei ai în casă, pe care o poți decupa și picta rapid, inclusiv cu gel colorat de unghii . Mexicul este țara cu o tradiție foarte bogată și cu una din cele mai cunoscute tipuri de măști ce se poată cu prilejul Zilei Morților care coincide cu Halloween. O poți replica din carton și cu ajutorul unui elastic să se poată purta sau, dacă te pricepi, o poți face din machiaj direct pe față.

Și o ultimă variantă ușor de făcut este cea de vampir. Haine negre, o pelerină din orice tip de material, inclusiv din pungă de gunoi, machiaj specific (alb pe toată fața cu contur negru în jurul ochilor și buzele roșii cu urme de sânge) și gata. Cu puțin gel poți aranja și părul să fie lipit și dat pe spate.

Distracție plăcută!

Ultimele noutăți

Hidroterapia: ce este și la ce ajută
Mar 24th, 2023
No Comments

Hidroterapia (terapia cu apă) este folosită din timpuri străvechi pentru

Mobila de bucătărie: trenduri și funcționalitate
Mar 21st, 2023
No Comments

Ah, bucătăria… Multe s-au schimbat în ultimii ani cu bucătăriile

Ce să iei în calcul înainte să te apuci de sport
Feb 23rd, 2023
No Comments

Fie că vrei să mergi la sală sau să te

Remediu anti-mahmureală
Feb 20th, 2023
No Comments

Din punct de vedere fiziologic, senzația de mahmureală se manifestă

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.