≡ Menu

Ce să cumperi exclusiv online

Piața cumpărăturilor online nu se oprește din creștere. Mai ales după pandemie când cumpărăturile se făceau aproape exclusiv online, multe persoane au rămas cu obiceiul de a comanda și de a cumpăra de toate online. Dar sunt anumite categorii de produse pe care este mult mai economic să le achiziționezi online decât în magazinele fizice. Iată mai jos câteva din acestea:

Calculatoare

Fie că este vorba de un laptop sau de un desktop, este recomandat să intri online înainte de a merge la magazin. Multe din site-urile specializate în vânzarea de articole electronice au promoții și oferă aproape tot timpul reduceri la anumite modele. De asemenea, paginile oficiale ale producătorilor de calculatoare oferă discounturi și opțiuni de buy-back pentru modelele vechi cu care poți obține fie un preț mai bun fie o garanție mai lungă.

Bilete de avion

Site-uri ca skyscanner.com ne ajută să vedem ce companii zboară în direcția în care dorim să călătorim, iar diferitele agregatoare ne oferă posibilitatea de a compara prețurile atât de la diferite companii aeriene cât și în funcție de dată. Mai mult, dacă ai deja cont sau card de fidelitate la o anumită companie, poți cumpăra puncte și apoi să cumperi biletul de avion. Uneori această metodă te ajută să economisești.

Asigurări

Pentru asigurările punctuale găsești online atât comparator de prețuri cât și explicații despre ce tip de acoperire oferă fiecare companie. Poți să îți faci o asigurare pentru pad online în câteva minute fără să trebuiască să mergi la un birou. Dacă pentru asigurarea de viață, de exemplu, vrei să vorbești cu un consultant care să îți dea detaliile în persoană și cu care să poți discuta mai multe aspecte, pentru alte tipuri de asigurări poți apela la site-urile specializate și să obții asigurarea în doar câteva minute, mai ales pentru: asigurare de călătorie, asigurare de accidente, asigurare pentru animalele de companie etc.

Jucării

Online găsești toate modelele de jucării iar dacă nu știi exact ce vrei le poți alege în funcție de ce zic ceilalți cumpărători sau folosind criteriile de vârstă și funcționalitate. Avantajul de a le cumpăra online este că îți vin acasă iar cele voluminoase nu trebuie să le cari tu. Poți obține multe reduceri mai ales dacă nu cumperi de Crăciun și dacă nu vrei ultimele modele.

Articole pentru curățenie

Detergentul și alte articole pentru curățenie sunt voluminoase și grele. Este mai simplu să le cumperi online mai ales dacă folosești constat aceleași mărci și știi deja și prețurile din magazin. Poți obține transport gratuit mai ales dacă cumperi o cantitate mai mare o singură dată.

Ultimele noutăți

Vine vara, bine-mi pare
Jun 26th, 2024
No Comments

Cred că toţi ne amintim cântecelul cu vine vara, bine-mi

3 Reţete delicioase pentru sănătatea intimă
Jun 24th, 2024
No Comments

Sănătatea intimă a femeilor este un aspect esențial al calității

Alergia la nichel: ce este și cum afectează purtatul de bijuterii
Jun 21st, 2024
No Comments

Alergia la nichel este una dintre cele mai frecvente forme

Înghețată rapidă de ciocolată cu avocado și caju
May 29th, 2024
No Comments

O rețetă atât de simplu de făcut că te și

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.