≡ Menu

Cum să profiţi de reducerile online

Toate magazinele au din când în când reduceri. Chiar şi cele online. Dacă trebuie să cumperi un cadou cuiva sau ai nevoie de ceva pentru tine sau pentru casă, fă-ţi bine temele înainte de a cheltui banii.

Informează-te

În primul rând, nu te baza doar pe Black Friday care a debutat timid iar acum este considerat un fenomen al reducerilor chiar şi în România. Site-urile magazinelor online devin atât de “aglomerate” că nu mai funcţionează nimic şi experienţa devine frustrantă când nu reuşeşti nici să cumperi ce ţi-ai propus. Mai mult, există anumite analize care au scos la iveală că reducerile specifice de Black Friday nu sunt aşa de mari faţă de preţul normal.

Profită în schimb de zilele speciale: aniversarea magazinului, de exemplu, când se fac reduceri consistente.

Informează-te cu calm despre obiectul pe care vrei să îl cumperi: modele disponibile, opiniile altor cumpărători. Compară preţurile de pe diverse magazine online dar nu uita să iei în calcul pe lângă preţul în sine costul de transport şi stock-ul produsului. Există şi portaluri de reduceri unde poţi găsi informaţii culese de pe mai multe site-uri.

Cel mai important aspect este să ştii bine preţul produsului pe care vrei să îl cumperi pentru ca să poţi evalua reducerea oferită de site. Dacă faci cumpărături pe site-uri din afara ţării, ia în calcul şi rata de schimb a băncii tale pentru plata cu cardul.

Newsletter şi notificări

Sigur ai deja site-uri favorite de pe care ai cumpărat ceva în trecut. Practic, sunt două categorii mari de site-uri: cele specializate (vând o anumită categorie de produse) şi cele generale care vând de toate. Înscrie-te la newsletter-ul şi acceptă notificările de la aplicaţiile de pe telefon. Te va informa când apar reducerile. Nu te stresa că vei primi prea multe e-mailuri: fă un folder separat în INBOX cu ofertele de pe site-uri pe care le poţi monitoriza mai uşor fără să se piardă în alte informaţii.

Există şi magazine online care îţi permit să adaugi produse la favorite şi care anunţă când există fluctuaţii de preţ. Sau magazine unde dacă laşi obiecte în coşul de cumpărături poţi fi surprins cu un e-mail cu o reducere pentru a te convinge să cumperi.

Reţele de socializare

Împrieteneşte-te cu magazinul online şi pe reţelele de socializare. De obicei se oferă reduceri suplimentare – sub formă de cod promo – sau afli repede de reducerile de pe site. Te ajută şi să comunici în timp real cu reprezentanţii magazinului în cazul în care ai întrebări.

Cum publicitatea pe care o vezi pe reţelele de socializare este din ce în ce mai personalizată, vei observa că publicitatea pe care o vezi pe Facebook după ce ai căutat pantofi pe un site, va fi la alte site-uri similare. Dacă ceva îţi trezeşte atenţia – se potriveşte cu ce cauţi – dă like şi urmăreşte pagina pentru a vedea dacă are reduceri la ce te interesează.

 

 

 

 

 

Ultimele noutăți

Păstrează-ți pielea strălucitoare pe timpul verii
Apr 29th, 2024
No Comments

Pe măsură ce se apropie vara și soarele își face

Gyros la tavă: o reţetă surprinzătoare pentru masa de Paşte
Apr 25th, 2024
No Comments

Mai sunt câteva zile până la Paşte şi este momentul

Adrenalină şi natură: aventuri pe bicicletă de Paşte
Apr 23rd, 2024
No Comments

Cu minivacanța de 1 Mai şi de Paşte apropiindu-se cu

Reciclarea hârtiei şi a cartonului
Apr 19th, 2024
No Comments

Reciclarea hârtiei și a cartonului este o parte crucială a

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.