≡ Menu

5 Idei de cadouri de casă nouă

Prietenii tăi s-au mutat într-o casă nouă și te întrebi deja ce să le iei cadou? Evident, tu îi cunoști mai bine, le știi gusturile și nevoile așa că nu trebuie să îți ia mult să le găsești ceva special pentru ei. Dar dacă ești în pană de inspirație, iată 5 idei de la care să pornești pentru a le oferi ceva memorabil și interesant.

Fie că este vorba de închiriere sau de cumpărare, mutatul în casă nouă este un moment important pe care ne place să îl sărbătorim alături de cei dragi: cu o petrecere, un tur al casei etc. Așadar, cadoul de casă nouă pe care îl primim de la cei cu care împărtășim acest moment va fi invariabil asociat cu aceste emoții. Și chiar dacă alegem un cadou practic pentru noii mutați, poate fi ceva deosebit ca design pentru a aduce un plus de eleganță casei.

1. Plante de interior

În loc de buchetul de flori care va fi decor câteva zile, dăruiește o plantă vie. Caută plante de interior ușor de îngrijit atât vara cât și iarna, și asortează planta cu un ghiveci interesant. O plantă aduce căldură și prospețime oricărei camere. Dacă nu știi câtă lumină naturală are noul aparatment, alege o plantă rezistentă la umbră ca Sansevieria sau Dracena.

2. Lampadare și veioze

Niciodată nu avem suficiente veioze în casă. Poți dărui veioze pentru birou, de mici dimensiuni, în culori neutre, care se potrivesc oricărei scheme de culori și care se pot folosi și pe noptiere sau în dressing, ca lumină de veghe. Sau poți alege unul din lampadarele moderne care acum încorporează și rafturi pentru a pune o plantă sau alte obiecte mici. Nu uita să ceri la cumpărare un bon fiscal tip “cadou” pentru a se putea schimba obiectul cu altul în cazul în care se dorește acest lucru.

3. Parfumuri de casă nouă

Un difuzor de uleiuri esențiale, mai ales dacă alegi unul cu un design de deosebit, este o idee interesantă de cadou. La fel și lumânările parfumate pentru baie sau un set de aromaterapie pentru cadă cu săruri și uleiuri esențiale.

4. Coș Gourmet

Un coș cu de toate pentru a sărbători un moment special: o sticlă de șampanie, o cutie de bomboane de ciocolată, o selecție de pateuri sau de brânzeturi, un pachet de cafea etc. Sau un coș gourmet specializat: de exemplu, pentru iubitorii de cafea, un coș special cu râșniță, pachete cu cafea specială din diverse zone ale lumii, cești de design.

5. Un cadou personalizat

Un preș pentru ușa de la intrare sau un breloc pentru cheile cele noi, personalizate cu numele prietenilor tăi – iată o idee de cadou original. Ia în calcul că pentru a personaliza un obiect ai nevoie de timp, așa că interesează-te unde se poate imprima și cât durează pentru a fi gata până la data petrecerii.

_________________________________________________________

Sursă foto: pixabay.com

Comments on this entry are closed.

  • Mi-a placut articolul, multumesc pentru recomandari!

Ultimele noutăți

Cum să organizezi o petrecere de Halloween cu un buget redus
Sep 28th, 2023
No Comments

În ultimii ani, mai ales datorită școlilor care organizează evenimente

Stilul la îndemâna oricui: aplicaţii şi servicii oferite de magazilele de haine
Sep 19th, 2023
No Comments

Pe toate reţelele sociale apar reclame la noi magazine online

Cum să faci din fotografiile de familie o operă de artă
Sep 18th, 2023
No Comments

Numărul de fotografii pe care le face o familie în

Cadouri originale pentru zile de naștere deosebite
Aug 22nd, 2023
No Comments

Se apropie ziua de naștere a cuiva drag și te

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.