≡ Menu

Cadouri originale pentru zile de naștere deosebite

Se apropie ziua de naștere a cuiva drag și te întrebi deja ce îi poți face cadou. Vestea bună este că este mult mai interesant și mai personal să îi oferi persoanei dragi o experiență și nu doar obiecte ce se pot cumpăra oricând și cu orice ocazie. Alegerea unei experiențe, mai ales dacă poate fi împărtășită cu cei dragi, va fi un cadou mult mai personal și memorabil.

Sfaturile noastre se îndreaptă spre un buget rezonabil, bineînțeles, pentru că, dacă ai un buget nelimitat poți alege orice opțiune. Dar ce fel de experiențe poți dărui dacă vorbim de un buget mic?

Picnic

Pregătește un picnic suprinzător! Alege o zonă unde poți ajunge ușor în pădure și unde poți instala o masă pliabilă de camping. Pregăște meniul în așa fel în cât să poată fi servit ușor și să fie pe placul persoanei sărbătorite. Cel mai ușor este să ai pâine bună, pateuri diverse, fructe și brânzeutir, băuturi și ceva dulce pentru a putea sărbători în toată regula. Încearcă să ai câteva elemente de decor ca o față de masă interesantă, flori sau veselă deosebită. Invitații supriză pot apărea mai târziu dacă vrei și un element în plus. Poți aduce cu tine scaune de pescuit sau orice alt tip de scaune pliabile pe care să le scoți la momentul oportun.

Vizită neașteptată

O supriză excelentă este să organizezi o vizită neașteptată pentru persoana sărbătorită. Dacă are o soră, un frate, un prieten drag care locuiește departe pregătește-te din timp și organizează să ajungă de ziua sărbătoritului. Va fi ceva foarte emoționant și poate fi cel mai frumos cadou pe care să îl primească cineva. Este adevărat că partea de organizare poate fi complicată, mai ales dacă data coincide cu perioadele de concediu și este greu să găsești transport și să pregătești toată logistica, dar, dacă te organizezi din timp, vei reuși.

Atracție neobișnuită

Uneori trebuie să te gândești la ceva neobișnuit: o vizită la un muzeu interesant, o vizită nocturnă la obsertorul astronomic, un tur personalizat sau orice altă idee ai avea va oferi o experiență unică pentru persoana sărbătorită. Sau poți alege atracțiile interesante din orașul tău ca Escape Rooms, parcuri de atracție, expoziții sau orice eveniment interesant care are loc pe lângă tine. Există pagini web care oferă experiențe interesante și pe care le poți căuta în funcție de locație, de la ˇprivate chefˇ (bucătar la tine acasă) la o degustare de vinuri la o cramă din vecinătate, de la un zbor cu paranpanta la o mini-călătorie cu barca.

Ultimele noutăți

Cadouri originale pentru zile de naștere deosebite
Aug 22nd, 2023
No Comments

Se apropie ziua de naștere a cuiva drag și te

Fructele de pădure, o sursă excelentă de antioxidanți
Aug 22nd, 2023
No Comments

Suntem în plin sezon pentru fructele de pădure și în

Ce să alegi pentru o vacanță comodă dar activă
Aug 19th, 2023
No Comments

Fiindcă pentru a merge în vacanță singur, ca bărbat, reprezintă

Trăiește (mai ieftin) folosind internetul
Aug 18th, 2023
No Comments

Nu trebuie să fii neapărat zgârcit pentru a-ți dori să

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.