≡ Menu

Cum să arăți bine fără să cheltui prea mult

Fie că este vorba de mersul la serviciu sau la un eveniment, ne trezim în fața dilemei eterne: ce să purtăm? Și nu doar femeile, ci și bărbații ajung în impas mai ales când vine vorba de un eveniment mai special. Dar bugetul unei familii pentru haine și încălțăminte este uneori mai mic decât ce ne-am dori așa că trebuie să ne folosim creativitatea pentru a arăta bine fără să cheltuim prea mult.

Alege clasicul

Hainele cu croială și culori clasice sunt mai ușor de asortat, sunt tot timpul la modă și pot fi combinate cu aproape orice tip de accesorii pentru a le da un aer chic. O garderobă cu mai puține articole, dar ușor de asortat este de preferat unei cu multe haine dar cu modele și culori stridente care nu se pot asorta între ele.

Accesorii de impact

Cu o colecție de haine în culori neutre poți purta o serie de accesorii interesante care îți vor oferi un look interesant. De la coliere la cercei, de la brățări la broșe: alege accesoriile care te definesc ca personalitate. Ceasurile de mână quartz cu brățară metalică este un accesoriu ideal pentru evenimente formale, care pot înlocui ceasul inteligent pe care îl folosim din ce în ce mai mult în zilele normale. Urmărește reducerile din magazinele tale preferate sau vizitează outlet-urile.

Iar pentru bărbați, un ceas spune o poveste, dar prea multe ceasuri pe care nu ajungem să le purtăm înseamnă o cheltuială și nimic mai mult. Alege unul din ceasurile cele mai bune pentru bărbați și care să se poată asorta ușor la tipul de îmbrăcăminte pe care îl porți în mod normal.

Eșarfele sunt un alt accesoriu ieftin și de impact. Pot fi purtate tot timpul anului și aduc un plus de culoare și fluiditatea oricărui tip de îmbrăcăminte. La fel și ochelarii de soare și pălăriile – un plus de eleganță dacă alegi modelul potrivit.

Încălțăminte

Nu ne putem pune de acord cu câte perechi de pantofi ar trebui să avem, mai ales acele persoane care sunt pasionate de modă. Dar, ca să fim realiști, avem nevoie de încălțăminte comodă, în care să ne simțim bine mai ales în zilele în care ieșim din casă dimineață și ne întoarcem seara târziu. Iar pentru evenimente speciale se pot face excepții: o pereche de pantofi deosebiți, dar mai puțin comozi. Și aici, clasicul ne salvează: pielea, culoarea neagră, culoarea aurie, stilul clasic – toate se pot asorta cu orice.

Genți

La fel ca la încălțăminte, avem tendința de a exagera cu numărul de genți pe care le cumpărăm deși nu avem nevoie de toate. Gențile sunt un accesoriu interesant pentru că pot da culoare și unitate stilului nostru. Culorile prea stridente și modelele prea evidente se pot asorta mai greu cu orice fel de îmbrăcăminte, așa că tot clasicul primează pentru o colecție redusă de genți.

Închiriază

Dacă nu ai o viață socială de vedetă, tot timpul la evenimente de gală și apariții televizate, atunci când trebuie să mergi la un asemenea eveniment poți închiria o rochie de seară cu tot cu accesorii de la bijuterii la încălțămite. Există firme care se dedică acestui tip de servicii și pot oferi pentru închiriat haine și bijuterii semnate de mari designeri.

Aplicații de second hand

Au apărut în ultimul timp foarte multe site-uri și aplicații în care poți vinde hainele pe care nu folosești și tot de acolo poți cumpăra haine second hand. Sau poți face direct schimb cu alte persoane. Este interesant pentru că poți găsi articole de îmbrăcămite și accesorii foarte interesante, pe care nu le mai poți găsi în magazine.

Ultimele noutăți

Fotografii profesionale pentru cariera ta
Mar 26th, 2024
No Comments

Imaginea profesională este esențială în construirea unei cariere de succes,

Alimentația la copii și prevenirea rahitismului
Mar 25th, 2024
No Comments

Rahitismul este o afecțiune osoasă caracterizată de o demineralizare și

Cum să-ți organizezi actele în casă ca să nu le pierzi niciodată
Mar 24th, 2024
No Comments

Organizarea documentelor importante poate fi o sarcină descurajantă, dar este

Deschiderea unui magazin online: Ghid complet
Mar 22nd, 2024
No Comments

Visul de a-ți crea propriul magazin online poate fi o

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.