≡ Menu

Stilul la îndemâna oricui: aplicaţii şi servicii oferite de magazilele de haine

Pe toate reţelele sociale apar reclame la noi magazine online ce vând haine şi accesorii. În centrele comerciale, magazinele de modă oferă promoţii, reduceri, carduri de fidelitate. Există şi magazine mici, specializate pe anumite stiluri sau pe haine la mâna a doua. Se pot cumpăra haine de peste tot, dar uneori este greu să decizi ce ţi se potriveşte ţie. Pentru că nu tot ce arată bine într-o vitrină, ţi se va potrivi ca stil şi ţie.

Vestea bună este că au apărut specialişti ce îţi personalizează lista de cumpărături în funcţie de stilul tău pe care îi poţi consulta în magazinele mari. Acest serviciu este gratuit, oferit de magazin, şi de multe ori specialistul te ajută să alegi articolele cele mai potrivite cu stilul tău, ţinând cont de forma corpului, de înălţime, de gusturile tale în materie de texturi şi culori, de comoditate.

Dar există şi aplicaţii pe mobil care îţi pot oferi sfaturi utile despre ce articole se pot combina şi cum să le asortezi cu diferse accesorii pentru a-ţi crea propriul stil şi a fi în pas cu moda. Unele oferă un plan de bază gratuit, altele sunt cu plată (plata pentru un plan personalizat începe de la 0,99 Euro). Tot ce trebuie să faci este să completezi un chestionar de 10 minute cu detaliile despre forma corpului, preferinţele de stil, culori, comoditate, iar aplicaţia îţi trimite un plan personalizat.

Un avantaj în a folosi acest tip de aplicaţii este că te ajută să creezi ţinute complete, cu tot cu accesorii. Iată câteva exemple:

  • Cămăşi damă oversize cu skinny jeans şi botine: o ţinută de zi cu zi la care poţi asorta un colier masiv şi brăţări. Cămăşile oversize sunt un articol excelent pentru ţinute atât casual cât şi elegante. Le poţi purta cu o curea, le poţi înnoda, le poţi purta ca atare.
  • Topuri petrecute cu pantani cu talie înaltă şi pantofi cu toc: o ţinută elegantă la care poţi adăuga cercei asimetrici.
  • Topuri cu material transparent cu fuste con şi pantofi sport: o tendinţă ce revine pentru o ţinută de zi cu zi, plină de stil.
  • Rochii “metalice”: nu trebuie să fie pline de paiete, dar noile texturi metalice sunt excelente în ţinutele de seară.

Dacă te pricepi la croit, poţi transforma anumite articole pe care le ai deja în garderobă şi pe care nu le mai porţi din diverse motive în piese noi şi în trend. De exemplu, dacă ai haine cu paiete pe care nu ţi le mai pui, poţi tăia forme geometrice pe care să le lipeşti / coşi pe un tricou uni şi să obţii un articol unic şi de impact.

Ultimele noutăți

Păstrează-ți pielea strălucitoare pe timpul verii
Apr 29th, 2024
No Comments

Pe măsură ce se apropie vara și soarele își face

Gyros la tavă: o reţetă surprinzătoare pentru masa de Paşte
Apr 25th, 2024
No Comments

Mai sunt câteva zile până la Paşte şi este momentul

Adrenalină şi natură: aventuri pe bicicletă de Paşte
Apr 23rd, 2024
No Comments

Cu minivacanța de 1 Mai şi de Paşte apropiindu-se cu

Reciclarea hârtiei şi a cartonului
Apr 19th, 2024
No Comments

Reciclarea hârtiei și a cartonului este o parte crucială a

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.