≡ Menu

Top 5 cadouri nevinovate

Sezonul Sărbătorilor de iarnă ne oferă multe bucurii dar și stresul de a alege cadoul potrivit pentru fiecare. Dar, dacă pentru cei din familie și prietenii apropiați ai deja ceva pe listă, cum procedezi cu șeful, vecinul sau alte persoane nu atât de apropiate?

Iată un top al celor mai “nevinovate” cadouri pe care le poți oferi de sărbători.

1 Cărți

O carte este un cadou potrivit, mai ales dacă o alegi și o oferi cu un bon cadou. Acest bon îi permite persoanei să schimbe cartea în librărie cu alta, dacă o are deja sau nu este pe gustul ei/lui. Nu te duci direct la raftul cu top cele mai bune romane de dragoste, evident. Poți alege un ghid al celor mai bune restaurante din orașul tău, o enciclopedie interesantă, sau, dacă vrei ficțiune, e mai sigur să alegi raftul cu top cele mai bune romane polițiste.

Alege fie o librărie online fie una care este cunoscută în orașul tău pentru ca persoana care primește cartea să o poată schimba cu ușurință în cazul în care își dorește acest lucru.

2 Decoruri pentru sărbători

O piesă de decor de pus pe masă care să fie în ton cu sărbătorile este un cadou interesant. Poți apela la o florărie sau un magazin de decorațiuni și să alegi ceva simplu, dar ușor de asortat cu orice masă. De asemenea, poți opta pentru coronițe pentru ușa de la intrare, ghirlande de mici dimensiuni sau o cutie cu ornamente.

3 Plante în ghiveci

O plantă decorativă într-un ghiveci frumos este unul din cadourile pe care nu le poate refuza nimeni. O poți pune acasă, la birou sau o poți dărui mai departe cuiva care are curte sau o casă mare cu multe plante. Poți alege de la plante foarte decorative și în ton cu sărbătorile de iarnă ca braduți miniaturali sau un Ilex, o crăciuniță. Iar dacă alegi și un ghiveci decorativ din ceramică va fi un cadou bine primit.

4 Card cadou de la magazinul preferat

Știi că îi place un anumit magazin? Îi poți oferi un card cadou cu o anumită valoare pe care îl poate folosi la cumpărăturile viitoare. Marea majoritate a magazinelor oferă carduri cadou mai ales în preajma sărbătorilor de la magazinele de haine, încălțămine și accesorii la magazinele de mobilier sau decorațiuni.

5 Card cadou pentru servicii online

Dacă știi că este tot timpul pe telefon, îi plac jocurile sau pur și simplu consumă mult conținut online, îi poți oferi un card cadou de o anumită valoare pentru a vedea Netflix, HBO Max sau Amazon Prime. De asemenea, există și carduri Apple care pot fi folosite pentru a achiziționa aplicații sau jocuri.

Care este cadoul pe care îl oferi cel mai des celor din jur? Scrie-ne un comentariu cu experiențele tale.

Ultimele noutăți

Păstrează-ți pielea strălucitoare pe timpul verii
Apr 29th, 2024
No Comments

Pe măsură ce se apropie vara și soarele își face

Gyros la tavă: o reţetă surprinzătoare pentru masa de Paşte
Apr 25th, 2024
No Comments

Mai sunt câteva zile până la Paşte şi este momentul

Adrenalină şi natură: aventuri pe bicicletă de Paşte
Apr 23rd, 2024
No Comments

Cu minivacanța de 1 Mai şi de Paşte apropiindu-se cu

Reciclarea hârtiei şi a cartonului
Apr 19th, 2024
No Comments

Reciclarea hârtiei și a cartonului este o parte crucială a

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.