≡ Menu

Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și dacă nu ai încă un cadou pentru ea sau el, iată câteva idei interesante pe care le poți pune în practică pe ultima sută de metri. Chiar dacă poți apela oricând la un buchet de flori și la o cutie de bomboane, există mult mai multe cadouri de Ziua Îndrăgostiților, dar care pot fi memorabile fără a fi extrem de scumpe.

Sursă foto: Unsplash.com

Există și posibilitatea de a oferi un cadou practic în locul clasicului buchet de flori. Ce înseamnă cadouri practice? Cadouri de care ea sau el au nevoie și de care se vor bucura chiar dacă nu sunt cele mai romantice, de la papuci de casă la o umbrelă, de la rame de ochelari la o husă pentru laptop. Sau seturi pentru amândoi: seturi de ceai sau cafea, seturi de baie cu halat și săruri sau spumă pentru cadă, seturi de pijamale asortate.

În funcție de pasiunile pe care le are, te poți gândi la un abonament pe care să îl dăruiești de Ziua Îndrăgostiților dar care să fie pentru tot anul:

 • abonament la revista preferată
 • abonament la o colecție de cărți care îi plac
 • abonament la diverse produse de nișă: vinuri, dulciuri, gustări japoneze, brânzeturi, legume sau fructe ecologice.
 • abonament la spa
 • abonament la diverse activități sportive: dansuri, acrobație aeriană, yoga etc.

În ultimii ani, poate și din cauza Pandemiei care ne-a limitat ieșirea în oraș, a apărut tendința de oferi celor dragi experiențe unice în locul cadourilor clasice. Aici depinde mult de personalitatea fiecăruia, de cercul de prieteni și de spiritul de aventură. Iată doar câteva idei interesante de a petrece o Zi a Îndrăgostiților altfel:

 1. O excursie surpriză. Ideal, într-un loc unde să ajungeți repede, poate fi locul unde v-ați cunoscut sau un loc în care nu a fost niciunul dintre voi și pe care să îl descoperiți împreună. Pentru cuplurile care au copii, o escapadă de o noapte la un hotel fără cei mici va fi o reală aventură. Organizați din timp cu cine vor sta copiii și profitați de timpul liber pentru a vă reconecta.
 2. O zi plină de adrenalină: salt cu parapanta sau cu parașuta, o tură într-o mașină de curse, bungee jumping, o tură cu snowboard-ul.
 3. O vizită la patinoar, chiar dacă nu știți să patinați. Veți învăța ceva nou împreună.
 4. O seară de jocuri de masă în doi sau cu un alt cuplu de prieteni apropiați.
 5. O sesiune de masaj în doi: învățați să faceți un masaj partenerului. Sau mergeți împreună la o sesiune de masaj de cuplu cu aromaterapie.
 6. Cină gătită împreună cu felurile de mâncare favorite.
 7. Maraton de văzut filme împreună.
 8. Karaoke sau mers la o sesiune de dans.
 9. Un spectacol de teatru, operă sau un concert, urmate de o cină romantică în oraș.
 10. Un tur interesant al orașului în care locuiți cu o sesiune foto inedită.

Există presiunea socială de a săbători anumite zile, dar toate sugestiile de mai sus pot fi puse în aplicare în oricare altă zi dacă nu sunteți mari amatori ai Zilei Îndrăgostiților. Iar cei care încă nu și-au găsit perechea, pot invita prietenii la o petrecere sau la o seară de jocuri de masă ca în orice altă zi în care să te bucuri de compania celor dragi.

Ultimele noutăți

Înghețată rapidă de ciocolată cu avocado și caju
May 29th, 2024
No Comments

O rețetă atât de simplu de făcut că te și

Proiecte de vară pentru casă și grădină: cum să profiți de vremea bună
May 28th, 2024
No Comments

Vara este perioada perfectă pentru a realiza diverse lucrări în

Layover în București: Descoperă farmecul capitalei României
May 27th, 2024
No Comments

Ai un zbor internațional de la București și după aceea

Păstrează-ți pielea strălucitoare pe timpul verii
Apr 29th, 2024
No Comments

Pe măsură ce se apropie vara și soarele își face

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.