≡ Menu

11 programe anti-virus gratuite

Anti-virusul este unul dintre programele esenţiale ale unui calculator care rulează Windows pentru că zilnic aproape la fiecare căutare exista riscul de a da peste un un website rău-intenţionat sau să descarci un soft sau un alt tip de fişier infestat. Cele mai uşoare “boli” astfel transmise doar îngreunează calculatorul, altele fură şi distribuie date din calculator iar unele pot fi de-a dreptul fatale. Însă, din păcate, cele mai multe programe anti-virus sunt destul de costisitoare. Însă, aşa cum v-am obişnuit, să vedem ce soluţii gratuite avem la îndemână.

dreamstime_xs_44864304

1.Bitdefender

O să începem, şi nu doar din patriotism local, cu un anti-virus românesc. Atât de bun încât a devenit un brand global. Bitdefender, căci despre el este vorba, oferă pe lângă softul anti-virus cu protecţie completă şi o versiune de bază, gratuită, numită de evaluare. O puteţi descărca şi instala de aici.

2.Comodo

Un program mai puţin cunoscut la noi este Comodo. Versiunea gratuită a acestui software oferă suficiente motive de încredere pentru a-l instala. Scanează fişierele, protejează împotriva fişierelor capcană şi te avertizează dacă o pagină este periculoasă pentru calculatorul tău. Versiunea gratuită poate fi instalată de aici.

3.Panda

Un clasic al sistemelor de securitate digitale este Panda. Apreciat şi vândut de ani de zile, Panda le-a făcut o bucurie fanilor săi şi le-a oferit o versiune gratuită a programului de protecţie. Aşa cum era de aşteptat, versiunea gratuită nu oferă toate beneficiile pe care le are cea plătită dar este suficientă pentru un utilizator casnic care nu îşi doreşte prea multe bătăi de cap. Poţi să îl descarci de aici.

4. AVAST!

Apreciat de mulţi ca unul dintre cei mai buni anti-viruşi gratuiţi de pe piaţă, cu o experienţă de ani de zile în spate, AVAST! oferă în versiunea gratuită suficientă protecţie pentru utilizatorul mediu. Pentru descărcare şi activare o să-ţi solicite o adresă de email şi va trebui să reconfirmi faptul că îţi doreşti să foloseşteşti programul în fiecare an. Însă îţi va securiza calculatorul şi corespondenţa online corespunzător. Poţi să descarci AVAST! de aici.

5. Avira

Un alt program complet chiar şi în forma gratuită este Avira. Sub logo-ul umbrelă se ascunde un software puternic, destinat în special celor care sunt obişnuiţi să descarce multe de pe internet şi au nevoie de un anti-virus care să-i protejeze de viruşii tip Trojan. Îl recomandăm chiar şi celor mai avansaţi utilizatori. Poţi să îl descarci şi instala de aici.

6. AVG

Un clasic al softurilor anti-virus, AVG rămâne un aliat de nădejde în lupta cu răii digitali. Protejează împotriva tuturor tipurilor programe care ţi-ar putea face rău calculatorului. În plus. AVG a dezvoltat o versiune gratuită chiar şi pentru protecţia telefoanelor care au nevoie de acest tip de securitate. Descarcă-l de aici.

7.Amiti

Un program mai puţin cunoscut în mediul virtual românesc este Amiti. Programul scanează calculatorul în patru modalităţi diferite pentru a detecta şi îndepărta pericolele care te pândesc. Îl poţi descărca şi evalua de aici.

8.Immunet

Un program gândit pentru funcţionare în mediul on-line, Immunet beneficiază de avantajul de a că nu trebuie updatat niciodată. Practic, întreg anti-virsusul se găseşte online de unde te ajută să-ţi protejezi calculatorul în timpul navigării şi te avertizează asupra locurilor periculoase de pe internet. Poţi să îi descarci interfaţa de acces de aici.

9. Baidu

Un program care se distinge prin dimensiunile reduse dar care se laudă cu performanţe excepţionale. Numele său este Baidu şi este eficient când e vorba de aproape tot, de la protecţie anti-virus la securitate împotriva hacking-ului şi oferă chiar securitate pentru webcam. Descarcă-l de aici.

10.Forticlient

Gratuit, complet şi puternic. Acesta este Forticlient, un software complet dedicat “tuturor ameninţărilor” aşa cum singur se denumeşte. Poţi vedea de ce e în stare instalându-l în calculator de aici.

11. Ad-aware

Ultimul prezentat, dar nu ultimul la performanţe, este Ad-aware al celor de la Lava Soft. Ce îl face special pe acest anti-virus complet este faptul că a fost conceput pentru a fi şi a rămâne gratuit (nu e versiunea free a unuia cu bani), fără publicitate şi alte cereri din partea producătorului. Bucură-te de el descărcându-l de aici.

Summary
11 programe anti-virus gratuite
Article Name
11 programe anti-virus gratuite
Description
Cele mai bune programe anti-virus gratuite. Anti virus gratuit pentru Windows. De unde pot descarca anti-virusi gratis.
Author

Comments on this entry are closed.

  • Avast! este ok, dar nu sunt deloc multumita de Bitdefender. AVG e mediocru.

Ultimele noutăți

Vine vara, bine-mi pare
Jun 26th, 2024
No Comments

Cred că toţi ne amintim cântecelul cu vine vara, bine-mi

3 Reţete delicioase pentru sănătatea intimă
Jun 24th, 2024
No Comments

Sănătatea intimă a femeilor este un aspect esențial al calității

Alergia la nichel: ce este și cum afectează purtatul de bijuterii
Jun 21st, 2024
No Comments

Alergia la nichel este una dintre cele mai frecvente forme

Înghețată rapidă de ciocolată cu avocado și caju
May 29th, 2024
No Comments

O rețetă atât de simplu de făcut că te și

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.