≡ Menu

Ce merită să cumperi de Black Friday

Este epoca reducerilor iar ziua de Black Friday s-a transformat de multă vreme într-o perioadă mult mai lungă de reduceri. Este o nebunie și de multe ori există scandaluri că magazinele și firmele ridică prețurile artificial pentru ca în perioada de reduceri să nu scadă prețurile cu adevărat.

Dar ce merită să cumperi de Black Friday?

În mod normal se fac reduceri mari la haine și la aparatele electrocasnice și electronice. Este evident că nu intră toate modelele așa că ai ceva de căutat dacă îți dorești un anumit model.

Merită să cumperi laptop sau tabletă pentru că se fac multe reduceri iar, pe lângă magazinele fizice și cele online din România, poți alege și retaileri mari ca Amazon pentru a compara prețurile.

Merită să cumperi jocuri video dar nu cele mai noi console pentru că nu vor fi reduse ca să merite.

Merită să cumperi accesorii ca genți, ceasuri sau bijuterii dar nu haine pentru că multe mărimi și modele nu vor fi reduse. În general, la haine, reducerile mari vor fi la articolele cu stock mare care nu au avut mișcare în vară.

Merită să cumperi electrosnice de mici dimensiuni ca blendere, mixere sau aparate de cafea care de obicei au reduceri interesante. Dar verifică înainte și dacă modelul este unul care nu se mai fabrică pentru că în asemenea cazuri nu vei mai găsi piese de schimb.

Merită să cumperi prosoape și așternuturi de bună calitate care sunt reduse bine și poți face stockuri pentru mai mulți ani. Uneori reducerile la astfel de articole pot trece de 60% și contează mult mai ales pentru familiile cu mulți copii unde se rulează săptămânal multe prosoape și așternuturi.

Merită să te uiți la oferte specializate de Black Friday dacă ai nevoie de anumite scule sau de o nouă centrală termică, de materiale de construcție sau chiar de o mașină nouă. Cum Black Friday durează aproape o lună în anumite magazine, se afișează ofertele și condițiile cu mult înainte. Caută cu răbdare și vezi ce oferte apar. Sau dacă trebuie să îți reînnoiești asigurările. Caută “asigurări Bacău” de exemplu și vezi ce oferte îți apar. Iar dacă ai nevoie să îți reînnoiești asigurarea auto poți găsi RCA auto online și apar diverse oferte care chiar dacă nu îți scad neapărat prețul asigurării pot veni la pachet cu alte asigurări de care ai nevoie.

Oficiul de protecție a consumatorilor a început să pună mai multă presiune pe comercianți pentru a respecta bunele practici comerciale când vine vorba despre sezoanele de reduceri. Dar cu puțină informare înainte, poți beneficia de reduceri interesante la anumite produse de care ai nevoie. Poți profita de aceste reduceri și pentru a te pregăti pentru cadourile pe care ți le-ai propus să le dăruiești de Crăciun.

Succes!

Ultimele noutăți

Lichior de scorțișoară – rețeta instant
Nov 24th, 2022
No Comments

Se apropie sărbătorile și cine nu și-a pus la făcut

Pregătiri de Crăciun: cum să nu depășim bugetul alocat
Nov 22nd, 2022
No Comments

În perioada sărbătorilor de iarnă este bine să ne fixăm

Ce merită să cumperi de Black Friday
Oct 28th, 2022
No Comments

Este epoca reducerilor iar ziua de Black Friday s-a transformat

Cum reduci acarienii de praf din casă
Oct 26th, 2022
No Comments

Una din cele mai frecvente surse de alergii, acarienii de

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.