≡ Menu

5 Idei de cadouri de casă nouă

Prietenii tăi s-au mutat într-o casă nouă și te întrebi deja ce să le iei cadou? Evident, tu îi cunoști mai bine, le știi gusturile și nevoile așa că nu trebuie să îți ia mult să le găsești ceva special pentru ei. Dar dacă ești în pană de inspirație, iată 5 idei de la care să pornești pentru a le oferi ceva memorabil și interesant.

Fie că este vorba de închiriere sau de cumpărare, mutatul în casă nouă este un moment important pe care ne place să îl sărbătorim alături de cei dragi: cu o petrecere, un tur al casei etc. Așadar, cadoul de casă nouă pe care îl primim de la cei cu care împărtășim acest moment va fi invariabil asociat cu aceste emoții. Și chiar dacă alegem un cadou practic pentru noii mutați, poate fi ceva deosebit ca design pentru a aduce un plus de eleganță casei.

1. Plante de interior

În loc de buchetul de flori care va fi decor câteva zile, dăruiește o plantă vie. Caută plante de interior ușor de îngrijit atât vara cât și iarna, și asortează planta cu un ghiveci interesant. O plantă aduce căldură și prospețime oricărei camere. Dacă nu știi câtă lumină naturală are noul aparatment, alege o plantă rezistentă la umbră ca Sansevieria sau Dracena.

2. Lampadare și veioze

Niciodată nu avem suficiente veioze în casă. Poți dărui veioze pentru birou, de mici dimensiuni, în culori neutre, care se potrivesc oricărei scheme de culori și care se pot folosi și pe noptiere sau în dressing, ca lumină de veghe. Sau poți alege unul din lampadarele moderne care acum încorporează și rafturi pentru a pune o plantă sau alte obiecte mici. Nu uita să ceri la cumpărare un bon fiscal tip “cadou” pentru a se putea schimba obiectul cu altul în cazul în care se dorește acest lucru.

3. Parfumuri de casă nouă

Un difuzor de uleiuri esențiale, mai ales dacă alegi unul cu un design de deosebit, este o idee interesantă de cadou. La fel și lumânările parfumate pentru baie sau un set de aromaterapie pentru cadă cu săruri și uleiuri esențiale.

4. Coș Gourmet

Un coș cu de toate pentru a sărbători un moment special: o sticlă de șampanie, o cutie de bomboane de ciocolată, o selecție de pateuri sau de brânzeturi, un pachet de cafea etc. Sau un coș gourmet specializat: de exemplu, pentru iubitorii de cafea, un coș special cu râșniță, pachete cu cafea specială din diverse zone ale lumii, cești de design.

5. Un cadou personalizat

Un preș pentru ușa de la intrare sau un breloc pentru cheile cele noi, personalizate cu numele prietenilor tăi – iată o idee de cadou original. Ia în calcul că pentru a personaliza un obiect ai nevoie de timp, așa că interesează-te unde se poate imprima și cât durează pentru a fi gata până la data petrecerii.

_________________________________________________________

Sursă foto: pixabay.com

Comments on this entry are closed.

  • Mi-a placut articolul, multumesc pentru recomandari!

Ultimele noutăți

Fotografii profesionale pentru cariera ta
Mar 26th, 2024
No Comments

Imaginea profesională este esențială în construirea unei cariere de succes,

Alimentația la copii și prevenirea rahitismului
Mar 25th, 2024
No Comments

Rahitismul este o afecțiune osoasă caracterizată de o demineralizare și

Cum să-ți organizezi actele în casă ca să nu le pierzi niciodată
Mar 24th, 2024
No Comments

Organizarea documentelor importante poate fi o sarcină descurajantă, dar este

Deschiderea unui magazin online: Ghid complet
Mar 22nd, 2024
No Comments

Visul de a-ți crea propriul magazin online poate fi o

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.